51 94 93 02
info@da-have.dk
Fleksibilitet og kreativitet

"Vi er meget glade for, at det er D.A. Have & Anlæg , der har arbejdet med vores have.

Alle aftaler om fremmøde, budget samt tidsplan er overholdt 100 % og det færdige resultat er utrolig flot. Danni har undervejs haft flere gode ideer, som vi er glade for at have fulgt.

Danni og hans medarbejdere er meget fleksible, kreative og behagelige at samarbejde med – og humøret er altid i top. Vi kan kun give D.A. Have & Anlæg vores varmeste anbefalinger. "


Lone Borgstroem


Venlige og ærlige

"D.A. Have & Anlæg har været venlige og ærlige "som i gamle dage" at arbejde med. Også en mindre opgave er blevet udført samvittighedsfuldt og godt."


Gisela Brammer


Flot og billigt

"Det har været en rigtig god oplevelse at bruge DA Have & Anlæg. Jeg fik klippet en efeu på mur til 1.sal. Opgaven har aldrig været udført så flot og heller ikke så billigt. "


Jette Klausen, Hjortekær


En aftale er en aftale

"En aftale er en aftale, er D.A. Have & Anlægs motto. Og det lever de op til. De kommer til tiden, rydder op efter sig, holder den aftalte pris. Og sidst, men ikke mindst, løser de opgaven uden slinger i valsen. Med et smil og med den lille ekstra gode service, der i hvert fald får mig til at ringe efter dem næste gang også."

Peter Kvetny, Lyngby


Effektive og venlige

"Det har været en fornøjelse at se D.A. Have & Anlæg arbejde i haven, store træer og buske fældet eller beskåret, affald kørt væk, alt som aftalt. Firmaet holder, hvad det lover og arbejder effektivt, desuden er folkene meget venlige og behagelige at omgås.

Mine varme anbefalinger."

Tove Madsen, Lyngby


Alt overholdt

"Jeg er meget tilfreds med D. A. Have & Anlæg, der udførte træfældning, beskæring, oprydning og bortkørsel af afklip mv. Alt blev overholdt som aftalt, og jeg kan klart anbefale firmaet."


E. Drewsen, Lyngby


Gennemført resultat

"D.A. Have & Anlæg har udført en større opgave for os med fældning og beskæring af træer og hække. Resultatet er blevet nøjagtigt som ønsket og arbejdet har været gennemført inklusive oprydning fuldstændigt i overensstemmelse med det i tilbuddet lovede. Prisen for arbejdet er absolut rimelig og kvaliteten er høj. "


Anne & Bo Spedtsberg-Andersen, Lyngby


Håndværkere der kommer til tiden

"Vi anvendte D.A. Have & Anlæg i foråret 2011 til fældning af nogle store træer, samt rydning af vores tilvokset baghave hvilket inkluderede stubbe fræsning, fjernelse af hele det øverste jordlag samt påfyldning af nyt jord og planering.

Det var første gang vi anvendte D.A. Have & Anlæg og det har vi ikke fortrudt et eneste sekund. På det professionelle plan har vi været yderst tilfredse; for det første blev vores ønsker forstået med det samme og vi fandt i samarbejde med D.A. Have og Anlæg nogle rigtige gode løsninger. Alle aftaler blev overholdt, så der var ikke noget med brudte løfter eller den klassiske ”håndværker, der ikke kom til tiden”, og vi fandt teamet meget pålideligt.

Alt forløb planmæssigt og særdeles professionelt og til en fornuftig pris. At teamet der arbejdede med vores have derudover var nogle rigtig søde og dygtige personer gjorde kun oplevelsen endnu bedre.

Vi vil klart anvende D.A. Have & Anlæg såfremt vi igen har brug for hjælp i haven, samt klart anbefale dem til andre der skulle have brug for assistance til havearbejdet."


Mitra Sigurdsson & Anders Hummer, Charlottenlund


Professionelt og perfekt

"Tak for super godt og professionelt udført arbejde, alt var udført perfekt"


Lars Eberhardt, Gentofte


Venlige og imødekommende

"Tak for veludført og professionelt arbejde, som jeg er meget tilfreds med. Og dejligt at opleve jeres venlighed og imødekommenhed. Jeg kan varmt anbefale jer til andre."


Birte Osholm, Lyngby


Konkurrencedygtige priser

" Vi har med tilfredshed brugt Da Have & Anlæg. Aftaler om fremmøde og budget har været overholdt helt og holdent, og priserne er absolut konkurrencedygtige, ligesom der er blevet ryddet rigtig pænt op efter arbejdet. "


Bente Westh, Søborg


Perfekt håndtering

" En fornøjelse at være i hænderne på DA Have og Anlæg. Vi havde behov for både en snak om, hvordan vores store have kunne få mere sjæl og stemning, og håndfast arbejde med træfældning, studsning af store bøgetræer og opgradering af bede og stauder. Alt blev håndteret perfekt og til vores store tilfredshed. "


Kresten Schultz Jørgensen


Vil benytte dem igen

" Som kunde hos D.A. Have & Anlæg kan jeg kun sige, at jeg er yderst tilfreds med det udførte arbejde og DA Have & Anlæg er meget venlige og høflige. Jeg er helt sikker på at jeg vil benytte mig af DA Have & Anlæg igen. "


Frank Errebo


God sparring undervejs

" Tusinde tak for rigtig flot udført arbejde. Super god sparring undervejs således at det blev lige som vi havde forestillet os det. Vi kan på det varmeste anbefale D.A Have & Anlæg. "


Helle Hallarth, Gentofte


Professionelt udført arbejde

" DA Have & Anlæg har på venlig og professionel måde udført det aftalte arbejde. Resultat og pris helt som forventet og aftalt. Jeg kan uden forbehold anbefale DA-Have. "


Jens R Jensen, Herlev


Sætter pris på den gode kommunikation

" Vi har været meget glade for samarbejdet med DA Have & Anlæg. Arbejdet med at lægge en ny indkørsel med chaussesten og fliser foran huset blev gennemført helt efter vore ønsker, og vi synes, at resultatet er blevet flot. Vi satte særlig pris på kommunikationen både før og under arbejdet, der i øvrigt blev færdigt til den aftalte tid. Vi vil ikke tøve med at komme tilbage en anden gang. "


Stuart & Margrethe Watt

Kontakt os

DA Have & Anlæg
CVR Nr. 31809770

Telefon: 51 94 93 02

Email: info@da-have.dk

BRUG KONTAKT FORMULAREN >

DA Have udfører:
  • Pleje-og vedligeholdelse af Deres have
  • Alt i tømrearbejde, herunder hegn, carporte, skure og terrasser
  • Sten-og flisebelægning
  • Større anlægsarbejder

LÆS MERE >

Copyright © 2011 - 2013 DA Have & Anlæg | CVR Nr. 31809770